ایرانیان جهان

آخرين مطالب

هشدار به آمریکا و عربستان | ناوشکن هری ترومن را به سواحل فلوریدا برگردانید ایالات متحده آمریکا

هشدار به آمریکا و عربستان | ناوشکن هری ترومن را به سواحل فلوریدا برگردانید
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش همشهری‌آنلاین، «محمدعلی الحوثی»، عضو شورای عالی سیاسی یمن، این مسئله را در جریان بازرسی از میزان خسارت وارد شده به نیروگاه ملی در استان صعده پس از حملات هوایی آمریکا، عربستان سعودی و امارات در دوره گذشته و از کار افتادن آن مطرح کرد.
الحوثی در این دیدار گفت: ما بار دیگر تاکید می‌کنیم که آنچه مورد هدف تجاوزات آمریکا، عربستان، امارات و انگلیس در کشور ما قرار گرفت، ما را از مقابله با بی‌عدالتی، ظلم و تروریسم باز نمی‌دارد، این خود تروریسم است.
وی افزود: ما در کنار غزه ایستادیم و ویرانی‌هایی که در نوار غزه رخ داد در صعده و بسیاری از استان‌های یمن رخ داد.
الحوثی خطاب به ترامپ جنایتکار گفت: بمباران ایستگاه تأثیری بر روند حرکت ما در مقابله با استبداد و استکبار جهانی نداشت.
وی ادامه داد: «مردم یمن شما را تروریست و جنایتکار می‌بینند و کاری که شما در یمن انجام دادید تنها باعث افزایش پایداری و استقامت یمنی‌ها در مقابله با شما می‌شود، شما بازنده هستید و ما پیروزیم و روزی فرا خواهد رسید که مردم ما همانگونه که بر نیروی دریایی آمریکا به پیروزی رسیدند که امروز از رده خارج شده و اعتبار آمریکا در دریانوردی از بین رفته و به لطف خداوند متعال، ناوهای شما دیگر ارزشی ندارند.»
وی از دولت آمریکا خواست که ناوشکن هری ترومن را به محل واقعی خود به سواحل فلوریدا منتقل کند و به نظامی سازی دریای سرخ و دیگر دریاها ادامه ندهد و افزود: «شما باید با تروریسم خود به کشور خود بروید. مسائل بسیاری دارید که مربوط به آپارتاید، جنایات علیه سیاهان، یا آنچه در جوامع شما اتفاق می‌افتد، هستند و با میلیاردها دلار خود بروید تا بی‌عدالتی را از سر مردم خود بردارید، به جای اینکه آنها را به سوی یهودیان بفرستید تا به ظلم خود علیه مردم فلسطین ادامه دهند.»
وی تاکید کرد: مردم یمن امروز همچنان غرور، دین، ایمان و جهاد فی سبیل الله را دارند و برای مقابله با ظلم آمریکایی و صهیونیستی گام برمی‌دارند.
الحوثی خطاب به رژیم سعودی پیام داد و گفت: اگر می‌خواهید کاری را که در گذشته انجام دادید تکرار کنید، مردم یمن امروز قوی‌تر، مصمم‌تر و اصرار بیشتری بر رویارویی دارند.
الحوثی به همراه دکتر علی سیف وزیر برق، انرژی و آب و عادل صالح بادر معاون وی به سخنان مهندس احمد فایع، مدیر شعبه شرکت برق استان و مشکلات و خسارات وارده به ایستگاه برق رسانی به شهر صعده گوش داد. خسارات ناشی از این حملات به بخش‌هایی از ادارات همجوار با ظرفیت 9 مگاوات و نیز خسارات به ایستگاه برق سه میلیارد ریال برآورد شده است.
وی بر اهتمام شورای عالی سیاسی و دولت تغییر و سازندگی برای حمایت از پروژه‌های خدماتی و عمرانی به ویژه پروژه‌های آب، برق و راه‌ها در استانداری با توجه به اهمیتی که در کاهش آلام شهروندان دارند، تاکید کرد.
کد خبر 922294 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه عربستان ایالات متحده آمریکا یمن

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1348877/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خطر تعطیل سیاست

تداوم تیره روزی‌های بورس پس از استیضاح همتی

جنگ چقدر به ایران نزدیک است؟

خنجر ارزی شرکت‌های دولتی و شبه‌دولتی به پهلوی اقتصاد!

صدها غیرنظامی در آفریقا، قربانی حملات پهپادهای ارزان قیمت

این افراد مشمول سود سهام عدالت نمی‌شوند

هزینه نمایش وب سایت شما در رتبه‌های برتر چقدر است؟

تکذیب واردات برنج فاسد به کشور

تولید کالاهای اساسی در کدام استان‌ها بیشتر است؟

احتمال قطعی‌های برنامه‌ریزی شده آب تهران در ماه‌های آینده

انگلیس: کمک‌های بشردوستانه، ابزار سیاسی نیست

افشای جزئیات جدید از شکنجه و شرایط بازداشت رئیس بیمارستان کمال عدوان غزه

روسیه: عمیقاً نگران خشونت‌ها در سوریه هستیم

حماس: نتانیاهو مانع اجرای توافق می‌شود

رسانه عبری: نتایج تحقیقات ارتش بیانگر شکست سیستماتیک در 7 اکتبر است

کرملین: واشنگتن می‌خواهد اراده کی‌یف برای صلح را ببیند

کمیسیون اروپا جولانی را به بروکسل دعوت کرد

اعلام پایان عملیات نظامی در منطقه ساحل سوریه

حماس: زبان تهدید نتیجه‌ای نخواهد داشت

ادعای وزیر خارجه اسرائیل: حماس درحال برنامه‌ریزی برای گشودن جبهه‌ای جدید علیه ما از سوریه است

قتل رفیق به‌خاطر سرقت گوشی

جاخالی وزیر ارتباطات از رفع فیلتر؛ تلگرام و یوتیوب شاید وقتی دیگر

طراحی دو سناریو برای آینده اقتصاد ایران؛ برنامه ملی رشد ابلاغ شد

آمار به‌روز داده‌های ساخت و ساز مسکن به‌زودی منتشر می‌شود

چگونه بهترین هتل را در یزد رزرو کنیم؟

حادثه دریایی در انگلیس؛ آتش‌سوزی در نفتکش

موشه یعلون: هرچه زودتر کابینه نتانیاهو کنار رود، بهتر است

ادعای رسانه اسرائیلی مبنی بر پیام اسرائیل به جولانی؛ پیام چه بود؟

مسکو: مذاکره‌ای با آمریکا در هفته جاری برنامه‌ریزی نشده است

گزارش مرکز آمار از کوچک شدن سفره مردم

اتحادیه صنف خشکبار تهران: کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم

آغاز به کار قطارهای تهران به وان پس از 5 سال

سرمقاله اطلاعات/ نبرد نابرابر دولت با ناترازی و گسست

شناسایی 2 جاسوس در سفارت انگلیس در مسکو

دولت جولانی، پایان عملیات نظامی در منطقه ساحل سوریه را اعلام کرد

خالد مشعل: ملت فلسطین به تنهایی در سرزمین خود حکومت خواهد کرد

فرانسه از سنگال دست کشید

سرمایه گذاری با سود پیش بینی شده 36 الی 42 درصد + وثایق بانکی، حد اعتباری، وام

تحول دیجیتال در بورس تهران محقق شد

سرمقاله وطن امروز/ فلسفه و تفسیر قرآنی

آیا جاه‌طلبانه‌ترین پروژه بن سلمان شکست خورده است؟

روایت هولناک بازیگر سوری از کشتار در جبله؛ برخی مردم در خانه‌هایشان ذبح شدند!

آمار شهدای غزه به 48 هزار و 467 نفر رسید

وزیر اسرائیلی: تماس آمریکا با حماس بسیار خطرناک است

رشد چشمگیر صادرات تسلیحاتی آمریکا/اوکراین بزرگترین واردکننده در جهان شد

ورود بخش خصوصی به واردات سیب‌زمینی

راهنمای دریافت ویزای اروپا در کوتاه‌ترین زمان

مخبر: از تولید گوشی‌های ایرانی به شرط کیفیت بالا حمایت می‌شود

وزیر ارتباطات: رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب مشخص نیست

نماینده کارگران: هیچ افغانی در معادن ایران کار نمی‌کند